Nova vest
Fudbal

Petak, 14.02.2020.

11:00

"Spremni smo i željni novog dokazivanja"

Golman Vojvodine Emil Rockov rekao je da je njegova ekipa spremna za nastavak sezone u fudbalskoj Super ligi Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Naravno, cilj nam je pobeda. Mislim da smo pripreme odradili dobro, te potpuno spremni i orni očekujemo izazove koji su pred nama. Željni smo novog dokazivanja i ostvarivanja ciljeva koje smo zacrtali, te verujem da ćemo to pokazati već u prvom prolećnom kolu", rekao je Rockov.

Posle više od dva meseca pauze, ovog vikenda nastavlja se fudbalsko prvenstvo Srbije, a ekipa Vojvodine će u prvom prolećnom kolu dočekati Proleter.

Vojvodina je treća na tabeli domaćeg šampionata sa 42 boda, dok je Proleter na 11. poziciji sa 20 osvojenih bodova.

"Proleter je moja bivša ekipa i poznajem dosta njihovih igrača, ali protivnika nikada nisam komentarisao, niti utakmicama prilazim na taj način. Usredsređen sam jedino na ono što je naš cilj i na to kako da na terenu sprovedemo sve ono što smo se dogovorili", rekao je golman Vojvodine.

Utakmica između Vojvodine i Proletera igra se u subotu od 18.00 na "Karađorđu", a ulaznice za ovaj meč moći će besplatno da se preuzmu na blagajnama.

Rockov je istakao i da se nada da će tribine biti što punije.

"Nama igračima to mnogo znači i mislim da zaslužujemo da budemo gledani, jer time ujedno dobijamo i neku vrstu priznanja za sve ono što pružamo i radimo za našu Vojvodinu, koju navijači toliko vole i podržavaju. Nadam se da će stadion biti dobro popunjen i da ćemo na kraju meča imati razloga za slavlje", naveo je Rockov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve