Nova vest
Fudbal

Petak, 14.02.2020.

10:45

TSC pred Inđiju: Cilj je isključivo pobeda

Pomoćni trener fudbalera TSC-a Mirko Jovanović rekao je da je pred njegovom ekipom teška i neizvesna utakmica protiv Inđije.

Izvor: PT

Autor: PT

TSC pred Inđiju: Cilj je isključivo pobeda
depositphotos/ArturVerkhovetskiy

"Pripreme smo odradili uspešno i svi mi, i igrači i stručni štab, spremno dočekujemo nastavak prvenstva i radujemo mu se. Znamo da nas očekuje teška i neizvesna utakmica, jer nam iskustvo govori da su utakmice nakon priprema obično nepredvidive jer ne znate šta vas očekuje", rekao je Jovanović, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a gostuju u subotu ekipi Inđije u utakmici 21. kola Super lige Srbije.

Jesenji deo sezone ekipa TSC-a je završila na petom mestu na tabeli sa 36 bodova, dok je Inđija trenutno 14. na tabeli sa 14 bodova.

"Za razliku od ranijih utakmica protiv Inđije, pogotovu u ovoj može biti neizvesnosti. Protivnik je promenio trenera i filozofiju igre, tako da nismo stopostotno sigurni šta planiraju na terenu. Iako smo ih pratili, može da bude malih iznenađenja. Naravno, mi ćemo kao i uvek igrati svoju igru i cilj nam je isključivo pobeda. Verujemo da ćemo i ovu utakmicu završiti u našu korist", rekao je Jovanović.

Napadač Nenad Lukić je naglasio da je atmosfera u klubu dobra i da su pripremne utakmice pokazale spremnost TSC-a za dobar nastavak sezone.

"TSC je doveo samo dva nova igrača, tako da je ekipa dugo na okupu i uigrana je. To je naš plus u odnosu na mnoge druge ekipe. Za vreme priprema nismo izgubili nijednu utakmicu iako su protivnici bili kvalitetni, zbog toga se nadam da ćemo i u nastavku prvenstva što duže održati oreol nepobedivosti", rekao je Lukić.

"Iako smo stari znalci, još iz Prve lige, imamo male nedoumice pred utakmicu zbog velikih promena koje je Inđija napravila tokom pauze. Ipak, nama je jedino važno da nastavimo sjajne igre kakve smo prikazali u prvom delu prvenstva i na pripremama. Nadamo se da će se tako nastaviti i da rezultat neće biti doveden u pitanje", dodao je Lukić.

Utakmica Inđija – TSC igra se u subotu od 13.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve