Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.02.2020.

21:28

Sančo napušta Dortmund na leto

Fudbaler Borusije Dortmund Džejdon Sančo napustiće klub tokom leta, a za njega je zainteresovan Mančester junajted, preneli su nemački mediji.

Izvor: MT

Autor: MT

Sančo napušta Dortmund na leto
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images

Sančo, koji će napuniti 20 godina u martu, postao je reprezentativac Engleske otkako je 2017. godine iz Mančester sitija prešao u Dortmund.

Očekuje se da će biti u reprezentaciji za Evropsko prvenstvo ovog leta, a spekuliše se da bi mogao da se vrati u Premijer ligu.

"Ovog leta će napustiti Dortmund, to je sigurno. Nije poznato u koji klub će otići. Mančester junajted je jedan od velikih klubova koji su zainteresovani. Direktor Dortmunda Mihael Cork rekao je prošle nedelje da još nema ponude za Džejdona Sanča. Danas sam ga ponovo pitao, a on se nasmejao", naveo je novinar Skaj Sport Nemačka Esko fon Ajhman.

On je dodao da će biti ponuda za engleskog fudbalera, koji je sada spreman, igra dobro i popravio je ponašanje.

"Imao je problema da stigne na vreme, manje-više svakog dana je kasnio. To je promenio i zaista napreduje. Naporno trenira i trener Lusijen Favr je sada prilično zadovoljan. Pretpostavljam da je tokom zimske pauze razmišljao o nekim stvarima i sada radi kao profesionalac, što ranije nije bio slučaj", dodao je nemački novinar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve