Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.02.2020.

15:25

Anjelijeva želja: Prvo Gvardiola, pa onda i Mesi

Predsednik Jventusa Andrea Anjeli ima veliki plan za narednu sezonu, glavna ambicija vezana je za dovođenje novog menadžera.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Anjelijeva želja: Prvo Gvardiola, pa onda i Mesi
Photo by Adam Pretty/Bongarts/Getty Images

Kako prenosi "San" prvi čovek šampiona Italije ne odustaje od namere da angažuje menadžera Mančester sitija, Pepa Gvardiolu.

On je spreman da uruči Špancu blanko ček i da Gvardiola sam odredi uslove pod kojim će prihvatiti da postane trener Stare Dame.

Gvardiola je nedavno izjavio kako će ostati u Sitiju do kraja ugovora 2021. godine, očekuje se i da potpiše novi ugovor sa "građanima", ali Anjeli je svestan da bivši trener Barselone još nije stavio paraf na ugovor i dok je tako, veruje da ima izgleda da ga ubedi da se predomisli.

Juventus je želeo da ga dovede i prošlog leta, ali je Gvardiola rešio da ostane na "Etihadu", pa su Italijani angažovali Mauricija Sarija.

Jedna od nedavnih izjava Gvardiole, kako je "klub spreman da i bez njega privuče velika imena svetskog fudbala", posebno je zaintrigirala Anjelija.

"Andrea nikada nije krio interesovanje za Gvardiolu. On i dalje veruje da će Pep želeti da se preseli u Italiju kad završi sa Engleskom. Pitanje je da li je sada došao taj čas, ali znam da že uraditi sve da se to ostvari", rekao je "Sanu" izvor blizak upravi Juventusa.

I to nije sve, Anjeli sa Gvardiolom planira pohod na trofej Lige šampiona koji nije završio u vitrinama Juventusa od 1996. godine.

Postoji želja za dovođenjem Lionela Mesija, koji navodno nije zadovoljan situacijom u Barseloni, a takođe i defanzivca Liverpula Virdžila van Dajka za kog bi bili spremni da plate čak 180 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve