Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.01.2020.

22:42

Matić od heroja do tragičara, Siti preko Junajteda do finala Liga kupa!

Fudbaleri Mančester junajteda su rezultatom 1:0 pobedili gradskog rivala Mančester siti, ali nisu uspeli da se plasiraju u finale Liga Kupa.

Izvor: SN

Autor: SN

Matić od heroja do tragičara, Siti preko Junajteda do finala Liga kupa!
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Mančester Siti se pobedom nad gradskim rivalom plasirao u finale Liga Kupa gde će se sa Aston Vilom boriti za trofej.

Sve je počelo sjajno po Mančester junajted, pošto je Nemanja Matić već u 35. minutu postigao jako lep gol i doneo "Đavolima" vođstvo od 1:0.

Delovalo je kao da će izabranici Ole Gunar Solskjera moći da anuliraju poraz od 3:1 iz prve utakmice, ali se to ipak nije dogodilo pošto je Siti bio bolji rival i dominirao tokom skoro čitavog meča, ali do gola nisu mogli.

Junajted jeste imao inicijativu na startu drugog poluvremena, ali ni oni nisu udvostručili svoju prednost i to im se ubrzo obilo o glavu.

U 79. minutu utakmice, Nemanja Matić je napravio prekršaj za žuti karton, a pošto je već imao jedan to je značilo da je za njega ovaj susret završen i Junajted je morao da nastavi sa desetoricom.

Bilo je teško za poverovati da će Junajted moći da nadmudri gradskog rivala, pa je tako Siti potpuno zasluženo otišao u finale Liga Kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve