Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.01.2020.

20:27

Vojvodina nadigrala Rapid, Lalatović "cveta"

Fudbaleri Vojvodine pobedili su bečki Rapid 2:0 (1:0) u prijateljskoj utakmici na pripremama u Beleku.

Izvor: MS

Autor: MS

Vojvodina nadigrala Rapid, Lalatović
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Trijumf novosadskom timu, nakon remija sa Šahtjorom (1:1), doneli su Momčilo Mrkaić i Nemanja Čović golivima u 29. i 59. minutu.

Novajlija u dresu Vojvodine iskoristio je odličan pas iskusnog Nikole Drinčića, pobegao čuvarima i lako pogodio za 1:0, da bi konačan rezultat postavio Čović posle odbitka i šuta Dejana Zukića.

Do kraja su izabranici Nenada Lalatovića mogli da uvećaju razliku, ali u dva navrata nisu precizni bili Jovan Kokir i mladi Mihajlo Nešković.

"Zadovoljan sa rezultatom, jer znamo kakav je klub Rapid, kakve igrače i kakvu tradiciju ima. Međutim, uvek volim da kažem da i naša Vojvodina ima veliku tradiciju i da je takođe jako veliki klub. Jako sam zadovoljan sa igrom i u prvom i u drugom poluvremenu, kao i sa pristupom. Igrači su ispunili sve ono što sam tražio i prikazali ono što radimo na treninzima do poslednjeg atoma snage, a to donosi rezultat. Rekao sam im da u modernom fudbalu, ako ne uđete u meč sa 200 posto i ne igrate u oba pravca, onda ne možete pobediti timove kao što su Šahtjor i Rapid. Protiv Šahtjora smo takođe odigrali odlično i za sada sam stvarno jako zadovoljan. Momci dobro rade i treniraju, žele da mi se dokažu i izbore za mesto među startnih 11, zbog čega sam jako ponosan", rekao je Lalatović, a preneo klupski sajt.

Vojvodina je igrala u sastavu: Rockov (od 46. Simić) – Stojković (od 46. Bjeković, od 82. Mirić), Đurić (od 46. Andrić), Saničanin (od 46. Stojsavljević), Devetak (od 46. Đorđević) – Drinčić (od 46. Đurišić), Topić (od 46. Zukić) – Vukadinović (od 46. Đuričin), Bojić (od 46. Kokir), Gemović (od 46. Nešković) – Mrkaić (od 46. Čović, od 71. Mladenović).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve