Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.01.2020.

15:37

Gajić: Minutaža, "dupla kruna", pa dres reprezentacije

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić izjavio je da je generalno zadovoljan postignutim u crveno-belom dresu godinu dana nakon dolaska iz Bordoa.

Izvor: MS

Autor: MS

Gajić: Minutaža,
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kao naredne ciljeve istakao je "duplu krunu", veću minutažu i poziv u A reprezentaciju Srbije.

"Posle težeg perioda u Bordou gde nisam igrao poslednjih šest meseci bilo je potreno malo vremena da se prilagodim na novu atmosferu, na novi način igre, zateve", rekao je Gajić novinarima na pripremama u Beleku.

On je proslavio 24. rodjendan i rekao da mu je dupla kruna nova rodjendanska želja.

"Dupla kruna" je ono što nam manjka", rekao je Gajić.

Kako je naveo, došao je u Zvezdu da ostvari svoje snove, bori za poziciju i da kada se ukaže prilika nastavi karijeru u inostranstvu.

"Ali ne bih bio nezadovljan da ostanem u Zvezdi dugo ili do kraja karijere. Ovo je veliki klub. Mnogi misle da je svima u interesu da odu dalje, to uopšte nije tako", rekao je Gajić.

Komentarišući to što nije bio licenciran za Ligu šampiona, navodi da je kao profesionalac poštovao donete odluke, ali i da se osećao razočarano.

"Trener je taj koji bira igrače i donosi odluke, bilo mi je teško. Lagao bih kad bih rekao da je bilo lako, prihvatio sam to profesionalno", rekao je Gajić.

Na konstataciju novinara da je bio projektovan da bude desni bek u Zvezdi i reprezentaciji, kaže da veruje da taj cilj i dalje postoji.

"Neke stvari moraju da se poklope, a ako se ne desi to nije neuspeh za mene. To je ono što stoji negde u dubini, kao neko svetlo na kraju tunela. Put do toga je trnovit, stvari moraju da se poklope i nekada kada milsite da ste blizu, jednostavno se ne nameste. Lično i da se ne desi ne vidim to kao neuspeh, jer je želja svakog Srbina da brani boje zemlje", porucio je Gajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve