Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.01.2020.

14:20

Navijači makedonskog kluba navijaće za tzv. Kosovo protiv Severne Makedonije

Navijačka grupa Škendije iz Tetova, popularni "Balisti" objavila je da će biti uz selekciju Kosova na utakmici protov Severne Makedonije u Skoplju, 26. marta.

Izvor: MT

Autor: MT

Navijači makedonskog kluba navijaće za tzv. Kosovo protiv Severne Makedonije
Photo by Claudio Villa/Getty Images

Oni su to objavili na društvenim mrežama uz natpis da "ujedinjenje čini moć".

"Navijači FK Škendija će podržati Kosovo 26. marta dok se suočavamo sa Severnom Makedonijom u polufunalu baraža Lige nacija", navodi se u njihovoj objavi.

Onlajn izdanje makedonskog dnevnika "Sloboden pečat" je prenelo pisanje kosovske štampe da su "Balisti" saglasili da navijaju zajedno sa kosovskom grupom "Dardanians" i da će karte najverovatnije dobiti preko Fudbalskog saveza Kosova.

Prethodno su se u nedelju predstavnici većine makedonskih navijačkih grupa na sastanku u Tetovu dogovorili za zajedničku podršku fudbalskoj reprezentaciji Severne Makedonije u duelu protiv Kosova u baražu Lige nacija.

Polufinalni meč Severne Makedonije i Kosova igra se 26. marta u Skoplju, a pobednik će za plasman na Evropsko prvenstvo igrati protiv boljeg iz duela Gruzije i Belorusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve