Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.01.2020.

19:38

Zvezdin trening oporavka posle Arke VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde su danas odradili samo trening oporavka posle jučerašnje prve utakmice i pobede nad Arakom iz Gdinje.

Izvor: MT

Autor: MT

Zvezdin trening oporavka posle Arke VIDEO
Foto: FK Crvena zvezda

Stabilizacija, pa lagano istrčavanje pod instrukcijama kondicionog trenera Federika i Panonćinija i njegovih saradnika bio je uvod u zanimljiviji deo treninga oporavka koji je obuhvatao i loptu.

Na četiri improvizovanih terena, osam ekipa igralo je nožni tenis. Najmlađoj postavi u kojoj su bili Njegoš Petrović, Željko Gavrić i Veljko Nikolić pomogao je i iskustvom pomoćni trener Nenad Milijaš koji je demonstrirao dokazanu tehniku.

U sjajnoj pobedničkoj atmosferi bilo je lepih poteza, aplauza, smeha. Seku Sanogo, Branko Jovičič i Marko Konatar radili su po posebnom programu, kao i Nemanja Milunović koji je dobio na utakmici protiv Arke nezgodan udarac u članak već u drugom minutu ali je izdražao poluvreme.

Rada je bio pošteđen Dušan Jovančić koga muči respiratorni virus.

Golmani su uobičajeno radili po posebnom programu Dušana Gašića. Fokus je bio na nožnoj tehnici.

Četvorica golmana imali su dodatne zahteve, tražila se preciznost u pasu i slanje lopte u određeni prostor koji im je bio pripremljen.

Trener Dejan Stanković dao je fudbalerima slobodno popodne, a već sutra se nastavlja sa žestokim radom i pripremama za neredne mečeve, a prvi na redu je duel sa Vardarom u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve