Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.01.2020.

16:52

"Nije sve u novcu, srećan sam u Zvezdi"

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek izjavio je da je srećan u Zvezdi, da želi trofeje sa klubom, a da sa ponudom kineskog Šangaja SIPG nije previše upoznat.

Izvor: SN

Autor: SN

Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Nisam mnogo upoznat sa tom pričom. Imam ugovor sa klubom još tri i po godine. Samo želim da igram fudbal i budem srećan, a najsrećniji sam u Zvezdi", rekao je Degenek novinarima u Beleku.

Degenek je prošlog januara otišao u saudijsku Arabiju, kaže da za Kinu ima vremena, ali da bi drugačije bilo kada bi došla ponuda iz nekih jakih klubova, poput Rome ili Lacija ostao bi pet godina.

Australijski reprezentativac ističe da o kvalitetima novog trenera Dejana Stankovića nema potrebe trošiti reči.

"Važno mi je da se samo dobro spremim. Nisam bio na pripremama sa Milojevićem da vidim razliku i neću da pričam oko bivšeg trenera. Njemu kapa dole za uspehe, a Deki vuče na italijanski stil koji želi da odbrana bude upakovana i da sve izgleda pod konac".

Degenek je rekao da mu je veoma žao zbog tragične pogibije Kobija Brajanta.

"Kada smo čuli vest svima je mnogo krivo. Takav je život, nikada se ne zna šta donosi dan ili noć. Žao mi je ljudi u Turskoj, Kini i svih koji ginu u ratu. I svaki dan treba da šaljemo našima poruke ljubavi", poručio je Degenek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve