Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.01.2020.

13:15

Dinamo prodao Španca za 45 miliona evra

Dani Olmo, španski fudbaler Dinamo Zagreba, prema pisanju španskih i hrvatskih medija prodat je u Razenbal Lajpcig za 45 miliona evra.

Izvor: SN

Autor: SN

Dinamo prodao Španca za 45 miliona evra
Photo by Dan Mullan/Getty Images

Ukoliko je madridski AS u pravu, ovo će biti novi rekord na ovim prostorima, u visini transfera koji Dinamo Zagreb postavlja.

Pretpostavlja se da će Dinamo momentalno dobiti 30 miliona evra od Lajpciga, dok će ostalih 15 stizati ukoliko se ispune razni bonusi.

Dani Olmo bi trebao da potpiše petogodišnji ugovor sa ekipom Lajpciga dok visina njegove plate, za sada, nije objavljena.

On je u Zagreb stigao kao šesnaestogodišnjak iz omladinske škole Barselone, a pored Lajpciga tražili su ga Totenhem, Atletiko i Barselona – njegov "matični" klub.

Kod Olma je, prema navodima iz Španije, presudila želja da igra u Ligi šampiona gde Lajpcig u osmini finala očekuje dvomeč sa Totenhemom, ekipom koja je takođe bila zainteresovana za Olma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d