Kosanović: Puni optimizma putujemo u Tursku

Trener fudbalera Radničkog Milorad Kosanović rekao je da veruje da će njegova ekipa maksimalno spremna dočekati nastavak prvenstva.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Photo: Vanja Keser/ STARSPORT)
Photo: Vanja Keser/ STARSPORT)

Kosanović je dodao da je zadovoljan kako je odrađen prelazni rok, kao i da će klub pokušati da dovede još jednog igrača.

"Završili smo prvi deo priprema koji smo počeli 10. januara. Uradili smo ovde u Nišu puno važnih stvari i to onih najtežih i najnezanimljivijih, a koji se pre svega tiču fizičke spreme. Potpuno smo spremni za ono što nas čeka u narednih 15 dana u Turskoj", rekao je Kosanović, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog odradili su danas poslednji trening u Nišu pred sutrašnji odlazak na glavni deo priprema u turskom Beleku gde će ostati 15 dana.

"U Turskoj ćemo se maksimalno posvetiti samoj igri, radićemo punom parom i verujem da ćemo spremni dočekati 15. februar i nastavak prvenstva", rekao je Kosanović.

Ove zime na Čair su stigli golman Borivoje Ristić, štoper Mario Maslać, napadač Nemanja Kojić, fudbaleri sredine terena Ognjen Bjeličić, Aleksandar Pejović, Nemanja Subotić i Stefan Milosavljavić, te levi bek Bojan Letić.

Klub su, za sada, napustili Nermin Haskić, Marko Knežević, Rebin Sulaka, Ivan Ostojić, Taras Bondarenko, Erik Jirka i Riota Noma.

U Tursku će otputovati: Nemanja Subotić, Aleksandar Pejović, Mario Maslać, Filip Knežević, Dejan Meleg, Saša Stojanović, Dušan Pantelić, Uroš Miloradović, Nikola Stevanović, Stefan Mitrović, Stefan Ilić, Nemanja Kojić, Ognjen Bjeličić, Nikola Petrović, Stefan Mihajlović, Nikola Čumić, Aleksandar Todorovski, Lazar Đorđević, Bojan Letić, Borivoje Ristić, Stefan Milosavljević i Mlosav Sićović.