Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.01.2020.

11:30

Milošević povukao ekipu sa terena protiv Vitorula

Fudbaleri Partizana napustili su teren u Beleku u 90. minutu prijateljskog susreta sa Vitorulom na instrukcije trenera Sava Miloševića.

Izvor: PT

Autor: PT

Milošević povukao ekipu sa terena protiv Vitorula
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Trener Partizana bio je nezadovoljan suđenjem i zbog toga je odlučio da povuče ekipu.

U finišu susreta, Partizanu nije dosuđen penal kada je u šesnaestercupao Rumuna pao Pavlović, što je izazvalo veliku nervozu kod ionako već poprilično ljutog Miloševića, koji je rekao ekipi da napuste teren samo dva minuta pre kraja meča, što su oni i uradili.

Jedini strelac za crno-bele bio je Nemanja Jović u 68. minutu.

Izabranici Sava Miloševića u sredu će odigrati još jedan kontrolni meč protiv poljske Krakovije od 14 sati, dok će u poslednjem pripremnom susretu u nedelju igrati protiv slovačkog Ružomberoka.

Partizan: 85 N.Stevanović(G), 97 Lutovac, 99 Smiljanić(K), 5 Vujačić, 72 Urošević, 19 Šćekić, 10 L. Pavlović, 27 Lakčević, 18 Ivanović, 80 F. Stevanović, 32 Arambašić;

Igrali su još: 41 Popović(G), 44 Knežević, 30 Čolić, 31 Brežančić, 8 Škrbić, 4 Jović, 33 Stanojlović.

TRENER: Savo Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve