"Imao sam pritisak posle onoga što se desilo, ali sam to brzo izbio iz glave"

Strahinja Pavlović, defanzivac Partizana, počeo je poslednje pripreme u dresu tog kluba.

LNIzvor: B92
Podeli
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Partizan je nedavno prodao Pavlovića Monaku, gde će se 18-godišnjak preseliti narednog leta.

Pavlović ne planira da transfer u Monako bude vrhunac njegove karijere.

"Za mene je ovo tek početak, samo jedan korak dalje i motiv više. Želja mi je da igram na najvećem mogućem nivou", kazao je Pavlović.

Pavlović je proveo tri dana u Monako po potpisivanju ugovora, a francuski jezik je već krenuo da uči.

Njegov transfer u Lacio se letos izjalovio, a način na koji se to desilo bio je krajnje čudan. Naime, preneto je da je sve dogovoreno sa klubom iz Rima u transferu vrednom 5,5 miliona evra, ali nedugo zatim da je mladi defanzivac pao na lekarskim pregledima - i to tri puta.

"Imao sam mali pritisak posle onoga što se desilo sa Lacijom, ali to sam jako brzo izbio iz glave. Rekao sam da to ne sme da me sputa i da može samo da me ojača. Svi su videli kao da mi to uopšte ne pravi pritisak. Normalno, kad sam bio sam to me je ponekad stisnulo, ali sada je to sve prošlo, došao je Monako - još bolja stvar. Još veći transfer, bolji uslovi za mene i bolji klub za mlade igrače. Sve je na kraju ispalo savršeno".

Godinu dana mlađi Filip Stevanović takođe bi uskoro mogao da napusti klub, a Pavlović otkriva da je jedan od glavnih kandidata za njegov potpis Nica, član francuske Lige 1 kao i Monako.

"Fića (Filip Stevanović) je mlađi od mene i Lakija (Lazar Pavlović) godinu dana, ima takođe ozbiljne ponude - ja se nadam da će prihvatiti tu Nicu da mi bude blizu".

Momak iz Šapca je najzahvalniji iskusnom Bojanu Ostojiću, svom štoperskom partneru.

"Ja sam počeo sa Valijenteom. On je odličan igrač i dosta mi je pomogao, ali sa Ostojom sam ostvario tu neku komunikaciju. Ipak je osećajniji prema nama (mlađima prim. aut.), mnogo nam više izlazi u susret i pomaže, tako da s njim sam napravio neku baš lepu komunikaciju i dosta mi je značio na terenu", podvukao je Pavlović.

Opširnije u videoprilogu.

strana 1 od 2 idi na stranu