Zvezda polako privodi kraju pripreme na Kipru

Devetog dana zimskih priprema na Pafosu u jutarnjim časovim crveno-beli odradili su još jedan trening.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Izabranici Dejana Stankovića pored rada na fizičkoj spremi posvetili su se taktici, da bi na kraju u mini mečevima "pljuštali" golovi sa svih strana.

Bliži se kraj Zvezdinog pripremnog perioda na Kipru. Svakim danom su prvotimci Zvezde sve spremniji, brži. Puni želje za dokazivanjem izašli su oko 10 časova na teren gradskog stadiona u Pafosu.

Trening je počeo laganim zagrevanjem i razgibavanjem mišića na centru terena. Zatim su kondicioni treneri na čelu sa Federikom Panonćinijem fudbalere podvrgli vežbama snage i koordinacije.

Uz pomoć elastičnih traka, fitnes i fudbalskih lopti Zvezdine snage su pokazale predan rad sve u cilju što bolje pripreme.

Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Posle toga se prešlo na prenošenje taktičkih zamisli stručnog štaba na teren. Defanzivna i ofanzivna linija radile su istovremeno na poboljšanju kretnje, kao i na brzini i tačnosti dodavanja. Još jednom se video ozbiljan pristup fudbalera, a trener Dejan Stanković je imao osmeh na licu i aplauzima hvalio svoje momke.

Podeljeni po grupama, nastavili su da igraju fudbal na skraćenom terenu. Ozbiljnim pristupom i takmičarskim duhom naši fudbaleri ostavili su utisak visoke motivisanosti i ozbiljnosti. Prvotimci su odradili mini utakmice u kojima se igralo na gol više. Pljuštali su golovi sa svih strana. Ekipa sa najboljom gol razlikom je pobedila, a u kojoj su igrali golman Stanković, pomoćni trener Nenad Milijaš, Degenek, Eraković, Gajić, Jovančić, Vukanović, Ben i Pavkov.

U toku dana izabranici Dejana Stankovića odradiće još jedan trening oko 18 časova po lokalnom vremenu.

strana 1 od 2 idi na stranu