Nova vest
Fudbal

Subota, 18.01.2020.

13:50

Tošić: Bolje sprečiti nego lečiti VIDEO

Fudbaler Partizana Zoran Tošić vredno radi u Antaliji, a u razgovoru za klupsku televiziju podelio je utiske o prvoj fazi zimskih priprema.

Izvor: MT

Autor: MT

Tošić: Bolje sprečiti nego lečiti VIDEO
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crno-beli odradili su prvi jutarnji trening šestog dana boravka u Turskoj.

Igrači su uglavnom radili na brzini, agilnosti i ubrzanju, a kako bi sve bilo zanimljivije, ubačeno je i vežbanje završnice.

"Jeste, prvi jutarnji trening je gotov. momci polako prizižu ui teretanu. To je stzadnardno akda su pripreme u pitanju. Svako treba da swe posveti sebi, u zavisnosti kakav problem ima, kako bi potencijalne kasnije probleme izbegao i kako bi bio spreman za kasnije napore", rekao je Tošić.

Pored timskih obaveza, fudbaleri vreme često provode i u teretani, u kojoj rade individualne vežbe.

"Svako ima nešto svoje gde potencijalno zna gde može da ga zadesi problem. uvek je bolje sprečiti nego lečiti. Znamo na čemu treba da radimo. Kada su pripreme u pitanju, uvek radim podjednako na svim delovima tela da se maksimalno zaštitim od nekih povreda i da budem maksimalno zdrav", dodao je Tošić.

Tošić je zadovoljan treninzima, ali i radom sa kondicionim trenerom prof. Marko Stojanovićem.

"Dolaskom novog stručnog štaba, on je mnogo doprineo da igrači budu spremni i zdravi. Svakom kondicionom treneru to je najbitnije. On je napravio veliki posao, retko ko je ispadao na duži vremenski period. Desi se neka sitna povreda, ali uglavnom je sve u redu. Marko je vrhunski stručnjak", istakao je Tošić.

Tošić se na kraju našalio i sa golmanom Vladimirom Stojkovićem.

"Stojković je jedan od većih profesionalaca u našoj ekipi, koji maksimalno vodi računa o svom telu, a to govore njegove godine, pošto je i dalje na vrhunskom nivou. Ne zadovoljava se i dalje želi da bude na vrhunskom niovu", zaključio je Tošić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve