Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.01.2020.

13:34

Na Zvezdinom treningu – ritam, brzina i tačan pas FOTO

Izabranici Dejana Stankovića su u četvrtak u prepodnevnim časovima na gradskom stadionu u Pafosu odradili deveti trening na zimskim pripremama.

Izvor: B92

Autor:B92

Na Zvezdinom treningu – ritam, brzina i tačan pas FOTO
Foto: FK Crvena zvezda

Trening je započeo još u hotelu, gde su u velikoj sali naši fudbaleri odradili neophodnu aktivaciju i zagrejali mišiće za predstojeći rad na terenu.

Potom su se uputili ka gradskom stadionu gde ih je dočekao nakvašen teren jer je u jutarnjim časovima padala jaka kiša.

To nije omelo Zvezdine adute da ponovo budu maksimalno ozbiljni i motivisani. U nastavku treninga na terenu usledile su vežbe snage u kombinaciji sa dve različite lopte.

Specifične vežbe sa fitnes i fudbalskim loptama, kao i elastičnim trakama predstavljali su fizički jak trening.

Prvotimci Zvezde su ponovo bili maksimalno posvećeni, a o tome govore i pohvale stručnog štaba koje su sve češće.

Potom su se preselili na drugi deo terena gde su, podeljeni po grupama, uvežbavali brzinu i preciznost dodavanja, kao i kretanje i otvaranje prostora.

Ritam, brzina i tačnost obeležili su ovu vežbu, a trener Dejan Stanković je neprestano hvalio i podsticao svoje pulene da rade još jače i brže.

Zatim su igrači Zvezde igrali fudbal na dva gola na skraćenom terenu. Momci su zadovoljno držali jak ritam, a osmesi na licu prilikom svakog dodira sa loptom još više su im podizali smaopouzdanje.

Stankovića ekipa će odraditi još jedan trening u četvrtak oko 17 časova na gradskom stadionu u Pafosu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve