Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.01.2020.

12:41

Italijanski dril za Zvezdine igrače na Kipru FOTO

Fudbaleri Crvene zvezda odradili su sedmi trening na pripremama na Pafosu i to na drugom stadionu pod imenom "Jeroskip".

Izvor: MS

Autor: MS

Italijanski dril za Zvezdine igrače na Kipru FOTO
Foto: FK Crvena zvezda

Od 10 sati trening je počeo uobičajenom aktivacijom kroz vežbe razgibavanja na atletskoj stazi pod nadzorom italijanskog trenera zaduženog za kondiciju Federika Panonćinija.

Panonćini, koji je angažovan na zahtev novog trenera Dejana Stankovića, sa saradnicima vodi računa o pripremi treninga da ne bi došlo do istegnuća ili eventualnih povreda.

Nakon uvodnog dela Zvezdini igrači su se preselili na teren gde su istrčavali i obavili aerobno zagrevanje, pre nego što se podelili u dve grupe da rade na tehničkim detaljima.

Sa jednom grupom defanzivaca radio je pomoćni trener Miloš Milojević, drugu su činili vezisti i napadači sve pod nazdorom Stankovića, koji je delio savete posebno mlađim igračima, dok su golmani radili sa trenerom Dušanom Gašićem.

Radilo se i na poznatoj igri čuvanje lopte na kratkom prostoru, a trening završio istrčavanjem različitog inteziteta duž celog terena.

Plan je da do kraja prve faze priprema na Kipru, do 21. januara, Crvena zvezda odigra jednu prijateljsku utakmicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve