Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.01.2020.

18:05

Iz Teleoptika u Voždovac: Ovo je klub u kojem mladi dobijaju šansu

Posle Strahinje Bošnjaka i Luke Cvetićanina, u Voždovac je stiglo još jedno dete Partizana – Aleksa Janković.

Izvor: B92

Autor:B92

Iz Teleoptika u Voždovac: Ovo je klub u kojem mladi dobijaju šansu
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

FK Voždovac saopštio je da je Janković, koji je u prvom delu sezone nastupao za Teleoptik, prvo pojačanje "zmajeva" u zimskom prelaznom roku.

Janković je, po rečima sportskog direktora Jovana Damjanovića, bio i najveća želja Voždovca ovog januara.

"Prezadovoljni smo što možemo da ozvaničimo Aleksin dolazak u naš klub. Moram da napomenem da je on bio na vrhu naše liste želja, jer se kao fudbaler savršeno uklapa u stil igre koji gajimo, a koji je postao prepoznatljiv. I ono što je još važnije, kao čovek se uklapa u naš igrački kadar i vrednosti koje gajimo u klubu", rekao je Damjanović.

Aleksi Jankoviću će ovo biti prvi profesionalni ugovor u karijeri i zbog toga ne krije veliko zadovoljstvo.

"Presrećan sam što dolazim u klub koji je zdrava fudbalska sredina i u kojoj dokazano mladi igrači mogu da napreduju. Biće mi lako da se adaptiram jer poznajem većinu igrača, stariji fudbaleri su me sjajno prihvatili i već su mi pružili nekoliko saveta", rekao je Janković, "Kao što rekoh, ovo je klub u kojem mladi igrači dobijaju šansu, a ja ću dati sve od sebe da svoju iskoristim na najbolji mogući način".

Janković se već priključio treninzima prvog tima i zajedno sa ekipom otputovaće 19. januara u Antaliju, gde će Voždovac provesti drugi deo zimskih priprema i odigrati četiri kontrolne utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve