Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.01.2020.

17:22

Da li će Partizan da opet spase Danila Pantića?

Srpski fudbaler Danilo Pantić bi drugi put mogao da se vrati u Partizan nakon neuspešne internacionalne epizode.

Izvor: B92

Autor:B92

Da li će Partizan da opet spase Danila Pantića?
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Nakon Čelsija, Pantić nije uspeo da se nametne ni u mađarskom Fehervaru, koji ga je letos po želji sada već bivšeg trenera Marka Nikolića pozajmio od londonskih "plavaca" do leta 2021.

Međutim, Pantić je u prvom delu sezone odigrao samo devet utakmica, od čega tek tri u startnoj postavi, bez postignutog gola ili zabeležene asistencije.

Odlaskom Nikolića je potpuno izgubio mesto u ekipi, pa od novembra nije bio u protokolu, a nije se našao ni među igračima koji su otputovali na zimske pripreme već je prebačen u "B" tim.

Očekuje se da u narednih nekoliko dana Fehervar okonča pozajmicu i Pantić se formalno vrati u Čelsi. To bi kao u leto 2017. mogao da iskoristi Partizan i opet pokuša da ga otkupi od londonskog kluba po prihvatljivoj ceni, prenosi "Mozzartsport".

Pantić je tokom dve godine na pozajmici u Humskoj kod Miroslava Đukića bio jedan od nosilaca igre, na 91 utakmici je postigao 13 golova uz 19 asistencija, što mu je donelo povratak i u mladu reprezentaciju Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve