Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.01.2020.

16:25

"Odmah je osetio da je nešto puklo u kolenu, bio je preplašen zbog anestezije"

Mladi fudbaler Rome Nikolo Zaniolo je doživeo tešku povredu zbog koje će verovatno propustiti Evropsko prvenstvo.

Izvor: SV

Autor: SV

EPA-EFE/RICRDO ANTIMIANI

20-godišnji italijanski reprezentativac je pokidao prednji ukršteni ligament kolena i oštetio meniskus u utakmici Serije A protiv Juventusa koju je njegova ekipa izgubila rezultatom 2:1.

"On je odmah osetio da je nešto puklo u kolenu, znao je da je nešto ozbiljno. Sada mu je bolje, ali je protekle noći bio veoma loše", rekla je njegova majka Frančeska Kosta.

Ona je navela da su njenom sinu poruke podrške uputile najveće zvezde.

"Selektor Italije Roberto Mančini je rekao da ga čeka... Dobio je poruke od Luke Modrića, Marija Balotelija, a Đorđo Kjelini i Leonardo Bonuči su bili prisutni. Alesandro Florenci ga je posetio kod kuće", navela je Kosta.

Upravo je Florenci, kapiten Rome, doživeo dve istovetne povrede.

"Rekao mu je da se opusti, znao je da je Nikolo preplašen jer je bio pod anestezijom. To ga je plašilo najviše... Nikolo želi da bude na Evropskom prvenstvu, po svaku cenu, ali zna da je to dug put...", dodala je Kosta.

Tešku povredu kolena je na istoj utakmici doživeo i defanzivac Juventusa Merih Demiral.

Mladi Turčin je nezgodno doskočio posle intervencije glavom i takođe je malo verovatno da će biti spreman za Evropsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve