Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.01.2020.

21:56

"Skandalozno, sudija je 'hirurški precizno' odlučio meč"

Trener Sasuola Roberto De Zerbi bio je izuzetno nezadovoljan suđenjem posle meča sa Đenoom.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images

Sasuolo je poražen na gostovanju u Đenovi rezultatom 2:1, u 18. kolu Serije A.

De Zerbi je bio nezadovoljan igrom u protivničkom kaznenom prostoru, ali se požalio na odluke kod oba gola protivnika.

"Mogli smo neke stvari bolje da uradimo. Kada imate loptu 70 puta u protivničkom kaznenom morate da postignete gol", rekao je De Zerbi za italijanski Skaj i nastavio:

"Sa druge strane, penal koji je dosuđen za Đenou je skandalozan i evidentno je da je postojao faul nad Berardijem u toku akcije koja je dovela do gola Pandeva".

Italijan je objasnio svoje mišljenje.

"Ja sam prvi za to da igrači ne bi trebalo da protestuju kod sudije jer to retko kada napravi razliku, ali u ovom slučaju penal nije postojao. Nije bilo kontakta. To je bila skandalozna odluka i utakmica je odlučena zbog dve loše odluke kod golova", istakao je trener Sasuola.

Filipu Đuričiću je VAR poništio gol koji je mogao da spasi Sasuolo.

"Ne želim da pričam o Đuričićevom poništenom golu jer se pravila toliko često menjaju da više ne mogu da ih 'pohvatam', ali meni se činilo da je sudija bio 'hirurški precizan' u zapažanjima", dodao je De Zerbi.

Interove šampionske ambicije biće večeras (20.45) na ozbiljnom ispitu pošto Nerazuri gostuju Napoliju koji ne blista, ali je uvek nezgodan rival, pogotovo na domaćem terenu. Kvota na dvojku je 2,70, baš kao i na keca, a iks je 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve