Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.01.2020.

11:59

Zvezda ne dovodi zamenu za Marina – sledi podmlađivanje ekipe!

Fudbalski klub Crvena zvezda prodao je Marka Marina u Al-Ahli iz Saudijske Arabije, a kako saznajemo na njegovo mesto neće biti doveden nijedan fudbaler.

Izvor: PT

Autor: PT

Zvezda ne dovodi zamenu za Marina – sledi podmlađivanje ekipe!
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kako nam je rečeno, crveno-beli žele da razvijaju mlade fudbalere i odlaskom Marina otvara se prostor za Zvezdinu decu.

Transfer doskorašnjeg kapitena Zvezde došao je na insistiranje fudbalera koji ima 31 godinu i koji želi da se naplati svojim poslednjim ugovorom.

Marin je u Zvezdu došao u transferu vrednom 700.000 evra, odradio je veliki posao i prodat je za 1.700.000, saznaje B92.

Transfer je vredan oko 1.700.000 evra, ali će 300.000 pripasti Olimpijakosu na osnovu ranijeg dogovora dve ekipe kada je Zvezda otkupila njegov ugovor.

Pored Marina, iz Zvezde očekujue još odlazaka i time će se dodatno stvoriti prostor za mlade fudbalere, što znači da sledi potpuno podmađivanje tima.

Klub iz Ljutice Bogdana želi dodatno da smanji budžet za plate, a Marin je imao 1.200.000 godišnje, plus bonus i porezi. Njegova plata godišnje je koštala Zvezdu bruto dva miliona evra.

Kada je reč o podmlađivanju, Zvezda ozbiljno računa na Erakovića, Petrovića, Nikolića, Gavrića i Krstovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

139 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve