Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.12.2019.

09:41

Spušta se zavesa na Linglong jesen

Utakmicama zaostalog šestog kola završava se jesenji deo sezone u Linglong Superligi Srbije.

Izvor: MT

Autor: MT

Spušta se zavesa na Linglong jesen
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Mečevi između Crvene zvezde i Čukaričkog, odnosno Radnika i Partizana, su u avgustu bili odloženi zbog obaveza "večitih" u evropskim kvalifikacijama.

Aktuelni prvak i lider domaćeg prvenstva, nakon tragičnog ispadanja iz Lige šampiona, želi da sačuva maksimalan učinak na "Rajku Mitiću" i ostvari deseti uzastopni trijumf na svom terenu.

Izabranici Vladana Milojevića pred sobom neće imati baš lak zadatak, pošto im u goste stiže gradski rival sa Banovog brda.

Poslednji susret ove dve ekipe u aprilu pripao je Čukaričkom (3:2), koji će želeti da novim pozitivnim rezultatom prestigne Vojvodinu na tabeli i jesenji deo završi u samom vrhu.

Da li se Zvezda oporavila od šoka iz Atine? Videćemo danas (15.00) na Marakani, gde gostuje odlični Čukarički. Kec je 1,35, a tip da će oba tima dati bar po gol na meču (GG) nosi kvotu 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Čukarički.

Ovaj duel na programu je u nedelju od 15.00.

Partizan, koji se pre nekoliko dana časno oprostio od Lige Evrope, pobedom nad Astananom (4:1), pokušaće da nađe motiv i slavi u Surdulici.

Crno-beli biće oslabljeni u ovom duelu neigranjem mladog defanzivca Strahinje Pavlovića, koji je otišao na potpisivanje ugovora sa francuskim Monakom.

Izabranici Sava Miloševića, uprkos porazu u poslednjem duelu sa Radnikom u Surdulici, u prošlosti su manje-više lako izlazili na kraj sa ovim rivalom.

Ovaj duel je na programu od 13.00, a Partizan će eventualnom pobedom osigurati drugo mesto na tabeli pred nastavak takmičenja u februaru sledeće godine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve