Nova vest
Fudbal

Subota, 14.12.2019.

16:32

Inter otkazao konferenciju za medije zbog vređanja Kontea

Uprava Intera je saopštila da iz protesta zbog tendencioznog izveštavanja pojedinih medija neće biti uobičajene konferencije za medije uoči meča sa Fiorentinom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Inter otkazao konferenciju za medije zbog vređanja Kontea
Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

U pitanju je pisanje dnevnika "Korijere delo Sport" koji je u proteklih nedelju dana, čini se, ozbiljno zaratio sa "nerazurima".

Prvo je uoči derbija Intera i Rome objavio problematičnu naslovnicu sa naslovom "Crni petak", dok su na fotografiji bili Romelu Lukaku i Kris Smoling.

Čini se da je kap prelila čašu kada je list u petak objavio pismo navijača u kojem je jedan od njih žestoko napao Antonija Kontea.

Pismo je lično podržao i novinar Italo Ćući. Zbog toga su u Interu smatrali da je najbolje da otkažu susret sa novinarima.

"U petak je Korijero delo Sport objavio vrlo ofanzivne reči na račun našeg trenera, opravdavajući agresiju autora teksta u svom komentaru. Kako bismo poslali jasnu poruku svim medijima, da moraju da garantuju poštovanje prema ljudima, rešili smo da ne bude konferencije za medije", stoji u saopštenju Intera.

Fiorentina dočekuje Inter u nedelju 15. decembra od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve