Nova vest
Fudbal

Petak, 13.12.2019.

13:44

Borjan poziva navijače: Nadam se da će ispuniti tribine

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da se nada da će navijači ispuniti tribine u poslednjem meču jesenjeg dela sezona.

Izvor: MT

Autor: MT

Borjan poziva navijače: Nadam se da će ispuniti tribine
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Šampion Srbije zatvara prvi deo protiv Čukaričkog u zaostaloj utakmici 6. kola Linglong Superlige Srbije.

"Šteta što nismo prošli dalje u nokaut fazu Lige Evrope, ali sve je to fudbal. Generalno smo imali još jednu uspešnu sezonu, drugi put zaredom igrali Ligu šampiona, tokom cele godine ostvarivali veoma dobre rezultate. Ostalo nam je prvenstvo i kup i voleo bih da navijači u nedelju dođu i dobro popune stadion jer nam je ovo poslednja utakmica u ovoj godini, a veoma je značajna", rekao je Borjan za klupski sajt.

Kako kaže sjajni golman, podrška u ovom trenutku puno će značiti fudbalerima Crvene zvezde.

"Nadam da će navijači ispuniti tribine i napraviti sjajnu atmosferu kao mnogo puta do sada. Učinićemo sve da ih obradujemo novom pobedom i da na lep način zaokružimo godinu i proslavimo jesenju titulu. Navijači bi trebalo da veruju u ovu ekipu jer mi verujemo u sebe".

Borjan dodaje da Zvezda ima veliku prednosti na tabeli, ali i upozorava da ne sme da dođe do opuštanja jer "sve može da se promeni na proleće".

"Zbog toga mi uvek gledamo samo nas, ne osvrćemo se iza sebe već posmatramo ono što nas čeka. Naša filozofija je već poznata, u svaki meč ulazimo da pobedimo i da osvojimo "duplu krunu" ove godine. Ja verujem u to, kao što verujem u naše navijače", zaključuje on.

Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se u nedelju od 15 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve