Nova vest
Fudbal

Petak, 13.12.2019.

11:43

"Mesi najbolji u istoriji? Teško"

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo bavio se pitanjem najboljeg igrača ikada u ovom sportu.

Izvor: MT

Autor: MT

Photo by Denis Doyle/Getty Images

On je čestitao svom bivšem saigraču Lionelu Mesiju na osvajanju rekordne šeste Zlatne lopte, ali kako kaže, ne može da potvrdi da je upravo Argentinac najbolji fudbaler u istoriji.

"Drago mi je zbog Mesija što je dobio šestu Zlatnu loptu jer mi je on pre svega prijatelj. On je zaštitni znak Barselone, ali ne voli ta poređenja jer je teško reći ko je najbolji. Tu su Maradona, Pele, Ronaldo, Kristijano Ronaldo i zbog toga ne mogu da kažem da je Mesi bolji od njih, pa samim tim i najbolji u istoriji. Mesi je najbolji u svom vremenu i mislim da tako treba gledati sve igrače", rekao je Ronaldinjo za španski "As".

Ronaldinjo je u jednom intervjuu prošle godine o Mesiju pričao kao najboljem u istoriji, ali je očigledno promenio mišljenje u međuvremenu.

"Nema sumnje da je Mesi najbolji ikada. To što on radi i kakve rezultate ostvaruje ne može niko", rekao je tada Ronaldinjo.

Ronaldinjo i Mesi igrali su zajedno u ekipi Barselone, u periodu od 2004. do 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

152 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d