Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.12.2019.

17:55

Žezus posle "utišavanja" Maksimira: Hteo sam da se "upucam" od muke

Napadač Mančester sitija Gabrijel Žezus je postigao het-trik u pobedi nad zagrebačkim Dinamom (4:1), u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Izvor: MT

Autor: MT

Žezus posle
Photo by Dan Mullan/Getty Images

Brazilac je, nakon što je tresao mrežu Barnlija u Premijer ligi, uspeo da postigne golove i na Maksimiru.

Žezus je, izgleda, ponovo pronašao pravu formu, pošto je u novembru "postio" i za skoro 700 minuta provedenih na terenu nije postigao nijedan pogodak.

"Želeo sam da se ’upucam’ od muke. Iskreno, poslednjih mesec dana nisam bio dobar i nisam bio zadovoljan“. Igrao sam devet ili 10 utakmica, međutim, nisam postigao gol, a propustio sam mnogo šansi, tako da nisam mogao da budem zadovoljan. Ne mogu da razgovaram o drugim igračima, ali kada ja nisam zadovoljan sobom, dođe mi da se ’upucam’ u glavu jer mi je teško", našalio se Žezus za "Manchester Evening News".

Žezus je ove sezone drugi izbor kod Pepa Gvardiole.

"Između mene i Aguera vlada prijateljsko nadmetanje. Moram da učim od njega jer je tokom karijere mnogo postigao za Siti", dodao je Žezus.

Mančester siti se sa prve pozicije plasirao u osminu finala, dok je Dinamo Zagreb na kraju završio na poslednjem mestu, ostavši bez proleća u Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve