Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.12.2019.

23:30

Mitrović jedini strelac za Fulam u porazu od Prestona VIDEO

Fudbaleri Fulama poraženi su od Prestona rezultatom 2:1 u gostima, u utakmici 19. kola engleskog Čempionšipa.

Izvor: SN

Autor: SN

Mitrović jedini strelac za Fulam u porazu od Prestona VIDEO
Photo by Jordan Mansfield/Getty Images

Srpski reprezentativac i nekadašnji fudbaler Partizana, Anderlehta i Njukasla, Aleksandar Mitrović, postigao je jedini gol u porazu Fulama.

Mitrović se posle polu kontre veoma lepo snašao i šutira van kaznenog prostora, pa je loptu poslao u levi ugao gde golman Prestona, Deklan Rad, nije mogao da je dohvati.

Preston je preko Šona Megvajera u 23. minutu utakmice stigao do vođstva, a situacija je postala još bolja po Preston kada je Denis Odoj samo pet minuta kasnije zaradio direktan crveni karton.

Džo Referti se "revanširao" Odoju u finišu prvog poluvremena i postarao se da rezultat makar u crvenim kartonima bude nerešen. Odmah po početku drugog poluvremena, tačnije u 52. minutu, Dejvid Nadžent udvostručio je prednost domaćina, da bi Mitrović u 81. minutu samo postavio konačan rezultat.

Fulam je sa 35 bodova trećeplasiran u Čempionšipu, dok je Preston posle ove pobede na poziciji broj šest sa bodom manje od Fulama.

Gol Aleksandra Mitrovića možete videti OVDE

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve