Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.12.2019.

18:03

Marin: Daću sve od sebe da Zvezda pobedi

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin ponovo je u Atini, gradu u kojem je nekada živeo dok je nosio dres Olimpijakosa.

Izvor: PT

Autor: PT

Marin: Daću sve od sebe da Zvezda pobedi
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

U sredu od 21 čas Crvena zvezda igra odlučujuću utakmicu sa grčkim šampionom i iskusni Marin kaže da dobro zna šta ga očekuje.

On je dodao da su svi u timu Crvene zvezde spremni za veliki evropski ispit u Pireju.

"Mislim da svi veoma dobro znaju kakva je ovde atmosfera. Imaće mnogo dobru podršku sa tribina, njihovi navijači stvaraju atmosferu koja tera ekipu da igra ofanzivno, to pomaže mnogo Olimpijakosu. Zato smo se spremili dobro i ubeđen sam da će biti dobra partija", poručio je Marin.

Marin je dodao i da ga neće poremetiti to što se posle nekoliko godina vratio u Atinu, na stadion na kojem je nekada igrao.

"Mislim da nemam veći motiv zbog toga što igram protiv Olimpijakosa, pobedom ćemo igrati Evropu i na proleće i to je najveća motivacija svima. Lep je osećaj da se vratim ovde gde sam imao velike pobede. Ali sada ću dati sve od sebe za Zvezdu i da Zvezda napravi veliki korak u istoriji. Lepo je vratiti se i videti stare prijatelje ali pričaću sa njima posle utakmice", poručio je fudbaler Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve