Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.12.2019.

18:10

Milojević: Imamo šansu da napravimo nešto veliko za srpski fudbal VIDEO

Vladan Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde, prokomentarisao je važnost utakmice svog tima sa Olimpijakosom, poslednji u grupnoj fazi Lige šampiona.

Izvor: SN/PT

Autor: SN/PT

Milojević: Imamo šansu da napravimo nešto veliko za srpski fudbal VIDEO
Foto: B92/PT

Crvena zvezda gostuje Olimpijakosu u Atini i biće to utakmica sa velikim ulogom, pošto odlučuje ko će na proleće igrati u Evropi.

"Kada pričamo o velikim utakmicama, uvek su to utakmice sa velikim ulogom. Moja filozofija je da su sve utakmice jako velike i posebne i bitne. Došli smo do poslednje utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona, igramo za prolazak u Evropu. Bilo bi sjajno za Zvezdu i srpski fudbal pogotovo ako se uzme da smo ekipa koja igra već šest meseci non stop. Ne znam da li su bile bitne utakmice u julu ili avgustu, došli smo do nečega gde imamo šansu da odigramo i da napravimo nešto opet jako veliko za klub i navijače i za srpski fudbal. U ovom formatu ne znam dali je to iko uspeo da uradi. Tražiću od igrača da budu ono što jesu jer u prethodnim mečevima nisu pokazali šta mogu", rekao je trener Zvezde Vladan Milojević koji je hvalio i ekipu Olimpijakosa.

"Generalno je jak tim, jedan od igrača koji je odličan ali nije sada tu zbog povrede je Fortunis. Ima puno odličnih igrača, Valbuena, Podense, ima ih jako puno koji se izdvajaju. Olimpijakos igra savremen fudbal, igra timski što nije bio slučaj ranije", rekao je na grčkom trener Crvene zvezde.

On je takođe poručio da je Ričmond Boaći spreman da igra protiv Olimpijakosa ali još uvek nije izvesno koliko bi minuta mogao da provede na terenu.

"Znam koji će igrači igrati, svi koji su pošli su u dobrom zdravstvenom stanju osim problema koji je bio sa Jovančićem. Svi koji su ovde su spremni za igru", dodao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d