Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.12.2019.

12:00

Solskjer: Rašford može da dostigne Ronalda

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da napadač "Crvenih đavola" Markus Rašford ima potencijal da dostigne nivo Kristijana Ronalda

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Solskjer: Rašford može da dostigne Ronalda
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Norvežanin je dodao da je Rašfordu za to neophodno da nastavi da vredno radi i da se usavršava.

Rašford je obeležio proteklu nedelju postigavši dva gola u pobedama Junajteda nad Totenhemom i Sitijem od po 2:1.

"Vrlo lako mogu uporediti njih dvojicu, po veštinama, stavovima, atributima. Rašford ima veliku šansu da postane vrhunski igrač, nadam se da će nastaviti u istom pravcu", rekao je Solskjer.

On je bio strelac i u pobedi protiv Čelsija, ali je posle toga upisao samo jedan pogodak u sledećih sedam mečeva. Ipak, Solskjer ističe da to nije razlog za brigu.

"Ne želim da pričam o broju golova, sve dok je on fokusiran i dok stvara šanse na utakmicama, postizaće i golove", zaključio je Norvežanin.

Mančester junajted trenutno se nalazi na petoj poziciji tabele Premijer lige, sa 24 boda. U narednom kolu ugostiće ekipu Evertona, dok ih pre te utakmice očekuje duel grupne faze Lige Evrope protiv AZ Alkmara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve