Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.12.2019.

16:43

Objavljen snimak iz svlačionice srpskog kluba – pretnje, uvrede, pa navodi o "opasnom" VIDEO

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" je objavio snimak, navodno iz svlačionice FK Loznica.

Izvor: SV

Autor: SV

Objavljen snimak iz svlačionice srpskog kluba – pretnje, uvrede, pa navodi o
Depositphotos/ArturVerkhovetskiy

Kako je navedeno, na snimku se čuje da je predsednik tog kluba nameštao utakmice, fizički nasrtao na igrača, vređao igrača i pretio.


"Pozivamo nadležne organe da odmah reaguju. Po našim saznanjima događaj se desio pre oko dve godine i radi se o predsedniku jednog srpskoligaškog kluba čije ime nećemo objaviti dok ne budemo 100% sigurni da je to on
", navedeno je.

Potom je objavljeno da se radi o Vlastimiru Lukiću.

"Vlastimir Lukić je danas pozvao jednog bliskog člana moje porodice da joj objasni koliko je on opasan. Nažalost, nije bio dovoljno hrabar da pozove mene, uglavnom ti hrabri samo zovu osobe suprotnog pola a ona je nakon razgovora bila vidno uznemirena i uplašena. Kroz moj desetogodišnji rad u fudbalu prošlo je na desetine "Vlastimira Lukića" i nikada nijedan nije mogao da me uplaši, niti će. Današnjem "opasnom" Vlastimiru Lukiću javno obećavam da će biti krivično gonjen i da će veoma brzo biti bivši fudbalski funkcioner
", naveo je predsednik Sindikata Mirko Poledica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d