Nova vest
Fudbal

Subota, 07.12.2019.

19:06

Milojević: Tomaneov gol prelomio meč

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle trijufma protiv Spartaka iz Subotice u 20. kolu Superlige.

Izvor: SN

Autor: SN

Milojević: Tomaneov gol prelomio meč
Foto: Starsport

Crveno-beli su posle preokreta uspeli da savladaju goste iz Subotice rezultatom 3:1 na stadionu "Rajko Mitić".

"Početak utakmice je bio dosta nepovezan. Imali smo mnogo promena u ekipi, jer sam želeo da isprobam neke igrače koji dugo nisu igrali. Hteo sam da vidim u kakvoj su formi pred meč sa Olimpijakosom. Imali smo vrlo zahtevan duel u Lučanima i morao sam pažljivo da selektiram tim, kao i da odmorim pojedince. Videli ste Žandera posle dužeg vremena, oporavio se od povrede i postigao pogodak. Da nema pravila o strancima, sigurno bi imali mnogo veću korist od njega", rekao je Milojević posle meča za klupski sajt.

On je istakao da je ekipa Spartaka odigrala odličan meč.

"Prave dobre rezultate u finišu sezone i u njima se ogleda rad Vladimira Gaćinovića i njegovog stručnog štaba. Ušli smo u nervozu posle primljenog gola, ali prekomandom Vukanovića u špic, zaigrali smo sa dva klasična napadača što nam je olakšalo posao. Drugo poluvreme smo u potpunosti iskontrolisali i mislim da smo zasluženo trijumfovali".

Milojević se osvrnuo i na fenomenalan gol Tomanea iz 51. minuta, koji je "makazicama" postavio konačan rezultat.

"Tomaneov gol je prelomio meč. Moram da ga pohvalim. Iz utakmice u utakmicu pokazuje sve bolju igru i siguran sam da će na proleće pokazati zbog čega smo ga doveli i da će da pruži Zvezdi i navijačima ono što se najviše očekuje od njega. Tomane je profesionalac, uvek je razumeo zbog čega ga nema u timu i nije pravio probleme. Mi imamo nezgodnu situaciju jer je postojala mogućnost da će Boaći ili Pavkov da odu tokom leta, ali se to nije dogodilo. Pritom je tu i Krstović, jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera na ovim prostorima. Imamo četiri perfektna špica, a svima njima su potrebni minuti, jer napadač zavisi od samopouzdanja koje stiče na taj način", zaključio je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve