Nova vest
Fudbal

Petak, 06.12.2019.

16:58

Klop: Nija vam ovo FIFA i Plejstejšn

Mendažer Liverpula Jirgen Klop branio je pred novinarima svoju odluku da u gradskom derbiju sa Evertonom odmara nekoliko najboljih igrača.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Klop: Nija vam ovo FIFA i Plejstejšn
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Liverpul je slavio ubedljivu pobedu od 5:2, a nemački stručnjak je u startnih 11 stavio Đerdana Šaćirija i Divoka Origija, dok su Mohamed Salah i Roberto Firmino bili na klupi.

Sve to se nije odrazilo na rezultat, a Klop je uoči utakmice sa Bornmutom rekao da je zbog gustog rasporeda utakmica prinuđen da rotira igrače.

Liverpul ovog meseca očekuje i nastup na FIFA Svetskom klupskom kupu u Kataru.

"Ovo je period kada morate da vršite promene, to je sasvim jasno. Potreba za tim je stopostotna i tako ćemo i raditi. Nije ovo kao FIFA ili Plejstejšn, gde van odmor nije potreban. Tako je kako je. Vršiću promene. Imamo iskusne igrače, moramo poštovati protivnike i na nama iz stručnog štaba je da momke spremimo najbolje što možemo", izjavio je Klop.

Kaže i da je zadovoljan kako su "rezervisti" odradili posao.

"Sve dok se momci nameću, dobijaće prilike. Ni sekunde nisam sumnjao da imaju neophodan kvalitet. U dobroj su formi i veoma sam zadovoljan kako su odradili posao, ovo je izuzetno dobar znak za sve nas", zaključio je strateg lidera Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve