Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.12.2019.

18:00

"Oh, ne! To nije moja svlačionica"

Kostarikanski golman Kejlor Navas rekao je da mu i dalje nije jasno zašto je imao "onakav" tretman u madridskom Realu.

Izvor: MT

Autor: MT

Photo by Adam Pretty/Bongarts/Getty Images

Sjajni čuvar mreže je u "kraljevskom" klubu proveo pet sezona, u kojima je pružao odlične partije.

Međutim, čini se da je uvek bio u drugom planu, naročito po dolasku Tiboa Kurtoe u Madrid.

"Uvek se trudim da zadržim lepa sećanja na period proveden u Madridu. Imam dobre uspomene i sa Zidanom, koji me je branio mnogo puta i zahvalan sam mu na ukazanom poverenju. Ipak, postoje stvari koje su se desile, za koje ja ne znam zašto su se dogodile", rekao je Navas za "Marku".

Navasov dečački san je bio da zaigra u Realu.

"Uvek sam znao da želim da igram za Real, još od malena. To je bilo vrlo jasno. Rekao ’da’ Realu dok još nisam znao ništa o ugovoru", dodao je Navas.

Kostarikanac je nedavno gostovao na Santijago Bernabeuu sa svojim sadašnjim klubom Pari Sen Žermenom. Navas priznaje da je bio pomalo zbunjen pri boravku na stadionu.

"Dan ranije, tokom šetnje po stadionu, malo je falilo da skrenem levo (u svlačionicu Real Madrida), ali morao sam da razmislim – ’oh, ne, to nije moja svlačionica’. Hvala svim ljudima koji su skandirali moje ime. Uvek ću biti zahvalan tim navijačima. Pravio sam greške, a oni su me uvek podržavali", zaključio je Navas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve