Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.12.2019.

14:40

Zvezda "minimalcem" do pobede u Lučanima

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost u Lučanima sa 1:0 (0:0), u okviru vanrednog 19. kola Linglong Superlige Srbije.

Izvor: MT

Autor: MT

Zvezda
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Strelac pobedonosnog pogotka bio je El Fardu Ben u 63. minutu, na asistenciju Marka Marina.

Izabranici Vladana Milojevića su tako stigli do trećeg uzastopnog trijumfa bez primljenog gola u domaćem šampionatu, dok je Mladosti ovo treći uzastopni domaći poraz u nacionalnom šampionatu.

Prvih tridesetak minuta utakmice u Lučanima bilo je veoma sadržajno i dinamično. Praktično posle prvog sudijskog zvižduka obe ekipe su napravile po jednu šansu.

Domaći su odmah preko Stojanovića zapretili, ali je njegov udarac u bliži Borjanov ugao zaustavljen. Odmah zatim je usledila kontra Beograđana, prošao je Rodić po levoj strani, ali nije uspeo da uposli Tomanea.

Prva velika prilika na meču viđena je u 13. minutu, kada je Mateo Garsija šutirao sa desetak metara, međutim, golman Zečević je to lako odbranio, izbacivši loptu u korner.

Samo minut kasnije, zanimljivo je pokušao Lazar Jovanović, koji je sa svoje polovine lobovao istrčalog Borjana, ali je njegov udarac završio nekoliko metara pored stative.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Drugo poluvreme crveno-beli su počeli agresivno, a veliku šansu već u 49. minutu propustio je Miloš Degenek, nakon loše intervencije Obiora Odite u svom šesnaestercu.

Sve do 63. minuta falio je završni pas kod izabranika Vladana Milojevića. Ipak, tada u svom stilu Marko Marin prebacuje čitavu defanzivnu liniju domaćih, Ben lepo iz prijema beži protivničkim štoperima i slabijom desnom nogom zakucava loptu u mrežu Zečevića.

Do kraja meča praktično nije bilo većih uzbuđenja, a šampion Srbije se iz Lučana vraća sa tri boda.

U narednom kolu Crvena zvezda dočekuje Spartak, dok Mladost gostuje Radničkom.

Utakmicu ste mogli UŽIVO da pratite u našem LIVE BLOGU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve