Milošević: Revanšizam nije prava reč

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč protiv Napretka, rekao je da se nada da će lakše izaći na kraj sa rivalom u odnosu na prethodne susrete.

SVIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

"Deluje da su svi igrači spremni i zdravi. Ima specifičnosti kada je u pitanju sutrašnja utakmica. Igramo protiv ekipe koja nam je zadavala dosta muke u poslednje vreme. Da se ne vraćam dalje od mog mandata, u sve tri utakmice koje smo igrali sa Napretkom imali smo neki problem. Nadam se da ćemo ovaj put izaći lakše na kraj sa njima", rekao je Milošević na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

U odnosu na prethodni meč protiv Mačve, Milošević je istakao da očekuje bolju igru od one u Šapcu.

"Milsim da ćemo imati malo veću energiju nego u meču protiv Mačve. Očekujem još bržu i bolju igru. Nadam se da igrači ne očekuju laku utakmicu. Treba nam makisimalna ozbiljnost i mobilnost ako želimo pozitivan rezultat", rekao je Milošević.

Milošević je upitan imali doze revanšizma za meč u Kruševcu, kada su crno-beli napravili rezultatski kiks.

"Revanšizam nije prava reč. Da moji momci i ja imamo veću želju i motiv da dobijemo zbog tog rezultata, apsolutno. Ali nikakva osveta ili revanšizam. Mislim da su to jake reči. To što nas je Napredak namučio to treba da poštujemo. Treba da bude prisutan osećaj poštovanja prema protivniku", rekao je Milošević.

strana 1 od 2 idi na stranu