Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.12.2019.

16:47

Milojević: Oprezno u Lučanima, ni vreme neće biti sjajno

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pozvao je svoje fudbalere na oprez na gostovanju Mladosti u Lučanima u utakmici Superlige Srbije.

Izvor: SN

Autor: SN

Milojević: Oprezno u Lučanima, ni vreme neće biti sjajno
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

"Teško gostovanje je pred nama. Ekipa Mladosti se u poslednje vreme konsolidovala, igra dobro, radi se o veoma čvrstom i organizovanom timu. Odlični su u fazi kontranapada i iz toga nam preti najveća opasnost. Veliku ulogu bi mogli da imaju i vremenski uslovi koji nisu baš sjajni. Mladost, bez obzira na promenu trenera, ima kontinuitet, jer je sadašnji trener Stanić fudbalski "rastao" uz Milovanovića koji je ostavio veliki pečat u Lučanima. Moramo biti oprezni", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević ne krije da ima velikih kadrovskih problema da sastavi ekipu.

"Videću danas posle treninga na koga mogu da računam. Van la Para ima problem sa leđima, Vulića muči temperatura, Milunović ima stomačni virus, a ni situacija sa povredom Boaćija nije baš sjajna. Kada pričamo o igračima, zadovoljan sam kako su Ivanić i Marin delovali protiv Voždovca. Ivanić je igrač koji ima veliki potencijal i drago mi je što je odigrao dobru utakmicu".

Nije želeo šef stručnog štaba crveno-belih previše da se bavi pričama oko zimskog prelaznog roka.

"Imam veliko poverenje u moje izabranike. Ovi natpisi da neki igrači dolaze ili odlaze, to ne potiče od nas, već je sud drugih ljudi. Čekamo zimsku pauzu pa ćemo sve analizirati. U sportu nema minulog rada i morate da se dokazujete iz dana u dan. Svi smo pod lupom javnosti, ali videćemo sve kad se završi polusezona", zaključio je Milojević u svom stilu.

Utakmica 19. kola Superlige Srbije između Mladosti i Crvene zvezde igra se u sredu od 15 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve