Poćetino: Vraćam se

Bivši menadžer fudbalera Totenhema Maurisio Poćetino izjavio je da otvoren da sasluša ponude iz Evrope, jer ima plan da nastavi sa radom na Starom konitinetu.

A. KovačevićIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Photo by Justin Setterfield/Getty Images
Photo by Justin Setterfield/Getty Images

Argentinski trener prošlog meseca otpušten je iz londonskog Totenhema posle pet i po godina, a na tom mestu zamenio ga je Žoze Murinjo.

"Ima mnogo klubova i atraktivnih projekata koje bih mogao da razmotim. Moja namera je da se vratim u Evropu i da tu budem menadžer. Sad je potrebno da budem miran nekoliko dana i da vidim šta se dešava", rekao je Poćetino za argentinski Foks Sport.

Poćetino je prošle sezone "pevce" odveo u finale Lige šampiona, gde su poraženi od Liverpula, a tokom njegovog menadžerskog štaza londonski klub je četiri sezone za redom završio medju četiri najbolja tima u Premijer ligi.

Nakon odlasak iz Londona, Argentinac je povezivan sa Bajernom i Arsenalom, koji su ostali bez prvog trenera.

"Najvažnije mi je da ohladim glavu posle pet i po neverovatnih sezona sa Totenhemom. Cilj mi je da pronađem način da obnovim i povratim samomotivaciju. Nisam imao mnogo vremena da sagledam šta se deslio. Moja prva i najbolja odluka je bila da se vratim u Argentinu, da dođem kući i da vidim porodicu i prijatelje. Ali očekujem da ću se vratitii u Evropu kako bi doneo odluke o svojoj budućnosti. Otvoren sam da saslušam sve ponude koje budu iznete pred mene", zaključio je Poćetino.

strana 1 od 2 idi na stranu