Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.12.2019.

19:05

"Mnogo je teže kad gledate sa klupe, moramo da dobijemo svaku utakmicu"

Fudbaler Partizana Lazar Pavlović istakao je posle pobede nad Mačvom da je za crno-bele taj meč imao veliki značaj posle eliminacije u Ligi Evropa.

Izvor: SV

Autor: SV

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Partizan je u Šapcu pobedio Mačvu sa 2:0, a u četvrtak je eliminisan iz Lige Evropa nakon što je kolo pre kraja grupne faze igrao nerešeno 2:2 protiv AZ Alkmara.

"Jako je bitno što smo danas pobedili posle one utakmice u Hagu, sad nam je ostala liga i moramo u svaku utakmicu da uđemo sto odsto i da pobeđujemo. Verujte mi, mnogo je teže kad gledate onako sa klupe, imali smo dobro igru, ali to se dešava u fudbalu, pad koncentracije i gotovo", kazao je vezni fudbaler Partizana.

On je istakao da ga raduje što sve više ulazi u šanse i ima veću minutažu u Partizanu.

"Dobijam sve češće prilike i jako sam zadovoljan. Ovo mi je prva sezona i jako mi je bitno da ulazim i da sazrevam u seniorskom fudbalu...Za sada sve ide kako treba, zadovoljan sam", rekao je Pavlović.

Strelac prvog gola za Partizan na današnjoj utakmici Takuma Asano kazao je da ga raduje dobra reakcija ekipe posle remija sa AZ Alkmarom.

"Za nas je ova utakmica bila veoma važna posle remija u Hagu. Koliko nam je svima bilo teško to ne može niko da oseća i zna bolje od nas. Međutim, ovog puta smo bili sigurni da ćemo odigrati dobro jer se prosto u nama javio neki otpor zbog svega što nam se dešavalo. Jesam dao gol i znači mi, ali lično nisam zadovoljan, jer sam mogao da dam više golova. Imali smo 14 šuteva na gol. Borili smo se i borićemo se do kraja dobrim igrama", rekao je Asano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve