Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.11.2019.

14:40

Joviću direktna pretnja – Norvežanin iz Salcburga

Luka Jović ima sve manje vreme da ubedi čelnike Reala i sve na "Santjago Bernabeu" da mu je mesto u najjačoj postavi kraljevskog kluba.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Joviću direktna pretnja – Norvežanin iz Salcburga
Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jiminez

Kako je preneo španski dnevnik "Sport", Real je uveliko u potrazi za novim napadačima i neke planira da dovede već u zimskom prelaznom roku.

"Sport" piše da je posle sjajnih igara od početka sezone na radaru Reala i njegovih skauta 19-godišnji napadač Salcburga Erling Haland.

Haland, koji se takođe dovodi u vezu sa Mančester junajtedom i Juventusom, kao i još nekim klubovima, pravi je hit sezone jer je na 19 utakmica u svim takmičenjima postigao čak 27 golova.

Samo je u Ligi šampiona postigao osam. Ostalo je raspodelio na domaća takmičenja, 15 u prvenstvu Austrije i četiri u Kupu Austrije.

"Sport" takođe prenosi i da Jović još nije opravdao uloženih 60 miliona evra, koliko je Real platio Ajntrahtu za njegov dolazak.

Srpski fudbaler još čeka na prvi pogodak, a trenutno figurira kao zamena za iskusnog Karima Benzemu.

Na poslednjih pet mečeva sakupio je ukupno 30 minuta na terenu, a od početka sezone od 18 utakmica, samo je tri puta bio u startnih 11.

"Halandova cena je oko 100 miliona evra, možda previsoko za igrača koji treba da dokaže da ovo što čini nije slučajnost. Ako Real uđe u trku za njegov potpis, Jovićeva budućnost u dresu Reala mogla bi opasno biti dovedena u pitanje", zaključak je španskog dnevnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve