Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.11.2019.

18:52

Milošević: Borba na život i smrt? Ne bih dramatizovao

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević govorio je o očekivanjima pred meč sa AZ Alkmarom.

Izvor: LN

Autor: LN

Milošević: Borba na život i smrt? Ne bih dramatizovao
Foto: FK Partizan

Partizan gostuje Alkmaru u četvrtak od 18.55 u pretposlednjem kolu Lige Evrope.

Šef stručnog štaba crno-belih ističe adaptiranje na veštačku travu kao jednu od bitnijih stavki.

"Veštačka je trava, ponovo, biće veoma bitno da se što pre adaptiramo. Svi su zdravi, imamo još 24 sata da se pripremimo za protivnika koji je u odličnoj formi", izjavio je Milošević.

U prvom meču ovih ekipa Partizan je imao sjajnu priliku da dođe do tri boda, ali nije uspeo iako je imao igrača više od ranog perioda utakmice.

"Specifičan je bio meč u Beogradu, rano smo imali igrača više. Bili smo dominantni tada, ali smo analizirali igru u prvom delu – tada nismo imali pravi odgovor. Taj segment, kada su oni ulazili u igru, nismo mogli da rešimo. Kada smo imali prednost, nismo bili dovoljno oprezni, ostavili smo im prostor. Sada će njihov pritisak biti jači i moraćemo bolje nego u Beogradu ako želimo dobar rezultat...",
dodaje Milošević.

Trener Alkmara izjavio je da će meč sa ekipom iz Srbije biti "borba na život i smrt".

"Ne bi tako dramatično definisao, ovo je važna utakmica, ali nije sudbonosna kao što je bila ona u Moldeu. Jeste važna, ali ćemo i posle nje morati da radimo, ne bih rekao da je bitka na život i smrt, ipak je ovo sport", zaključio je Savo.

Alkmar u poslednjih šest duela ima isto toliko pobeda, uz gol-razliku od 24:0.

"Gledali smo ih, biće izuzetno teško, ali ćemo na terenu videti šta će biti", izjavio je prvotimac ekipe Nemanja Miletić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve