Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.11.2019.

11:43

Milošević o Zvezdinoj "šestici": Nikad se neću radovati tuđoj nevolji

Trener Partizana Savo Milošević prokomentarisao je rekordan poraz Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Milošević o Zvezdinoj
Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Crveno-beli su u utorak doživeli najteži neuspeh na međunarodnoj sceni, izgubili su od Bajerna 6:0 pred skoro 45.000 gledalaca na "Rajku Mitiću"l

"To je realnost kada se susrećemo sa najvećim evropskim ekipama i zaista nije lako. Nikad se neću radovati tuđoj nevolji. To je bila zaista teška utakmica po Zvezdu i nije iznenađuju rezultat, niti ga shvatam katastrofalno. Možda je dobro i za Zvezdu i za sve nas da smo videli ove godine, i mi smo se susreli sa sličnim problemom u Mančesteru, da shvatimo neke stvari, da ne zatvaramo oči pred problemima, naš fudbal ima mnogo problema", rekao je Milošević.

Zvezda je u četiri meča sa Bajernom i Totenhemom zabeležila gol-razliku 0:18.

"Ovakve situacije moramo da koristimo da izvlačimo pouke da bismo bili u budućnosti bolji. Ono što mi se možda jedino nije dopalo, ovo govorim dobronamerno, nije mi dopala energija igrača. Gubila je Zvezda utakmice u Ligi šampiona u prethodne dve godine, ali je uvek imala veću energiju od ovog sinoć. Neću da ulazim koji su razlozi, ali je verovatno i teško igrati konstantno te utakmice a imati energiju i držati je na maksimumu. U svakom slučaju, treba izvući pouke"
, dodao je trener Partizana.

Pročitajte još "Ni Mančestera se nismo plašili, najbitniji meč od kada sam u Partizanu"

Partizan u četvrtak gostuje AZ Alkmaru u Hagu, u petom kolu Lige Evrope. Mora da pobedi ako želi da se u poslednjem kolu bori za 1/16 finala takmičenja i evropsko proleće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve