Nova vest
Fudbal

Petak, 22.11.2019.

14:00

Boban zove Matića i Modrića u Milan

Srpski fudbaler Nemanja Matić i hrvatski as Luka Modrić mogli bi da postanu saigrači u ekipi Milana, gde kao direktor radi Zvonimir Boban.

Izvor: SN

Autor: SN

Boban zove Matića i Modrića u Milan
Photo by Steve Bardens/Getty Images

Ekipa Milana prolazi kroz teške trenutke i u ovim momentima se nalaze na niskoj 14. poziciji u Seriji A, pa su im pojačanja preko potrebna.

"Matić je želja Milana jer bi u ekipu doneo fizičku spremu i dinamiku, a Modrić je stari san. Njegova visoka plata isplatila bi se povećanom prodajom dresova i ulaznica" , kako prenosi Gazeta delo sport.

Luki Modriću na leto ističe ugovor sa Real Madridom, a Nemanji Matiću sa Mančester junajtedom i prema pisanju renomiranog italijanskog medija, uopšte nije nerealno da se njih dvojica nađu u crno-crvenom dresu.

ESPN je takođe preneo da je Atletiko Madrid veoma zainteresovan da u svoje redove dovede Nemanju Matića, pa će biti interesantno videti gde će Matić i Modrić nastaviti karijeru i da li će moći da Milanu vrate stari sjaj ukoliko se odluče da ugovore potpišu sa tom ekipom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve