Nova vest
Fudbal

Petak, 22.11.2019.

10:45

Fudbaleri TSC-a: Možemo do pobede u Lučanima

Fudbaler TSC-a Vladimir Siladji rekao je da očekuje da će se njegova ekipa u Bačku Topolu iz Lučana vrati sa sva tri boda.

Izvor: SN

Autor: SN

Fudbaleri TSC-a: Možemo do pobede u Lučanima
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Fudbaleri TSC-a sutra gostuju Mladosti u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

"Dve utakmice koje smo odigrali sa njima nisu u ovom trenutku merodavne. Očekujem da odmah na početku, u prvih 15-20 minuta, otvorimo utakmicu pogotkom i potom gradimo rezultat. Nadam se da ćemo njihovu čvrstu odbranu probiti na vreme i tako sebi olakšati posao", kazao je Silađi, prenosi TSC.

Vezni igrač Janko Tumbasević istakao je da TSC očekuje tešku utakmicu, s ozbiljnom ekipom, koja je podizala formu kako je prvenstvo odmicalo.

"S druge strane, mi smo iskoristili ovu pauzu da se osvežimo, ali i da se što bolje pripremimo za predstojeću utakmicu. Verujem da uz jedan pozitivan pristup utakmici možemo do pobede", rekao je Tumbasević.

Trener fudbalera TSC-a Zoltan Sabo istakao je da predstojeći meč protiv Mladosti ima veliki značaj.

"Ova utakmica dolazi nam posle dve nedelje pauze u prvenstvu koje smo iskoristili da se odmorimo posle napornog rasporeda. Sada smo se pripremali za Mladost, jednu dobru ekipu, koja u poslednje vreme igra čvrsto, daje malo golova, ali igra i odličnu odbranu. Imaju dobre rezultate i nas očekuje teška utakmica", rekao je Sabo i dodao da veruje da je njegova ekipa spremna da ostvari pobedu u Lučanima.

TSC je trenutno peti na tabeli domaćeg šampionata sa 29 bodova, dok je Mladost osma sa 22 osvojena boda.

Fudbaleri TSC-a i Mladost su ove sezone odigrali dva meča - u drugom kolu Super lige TSC je slavio sa 5:1, dok je u osmini finala Kupa Srbije Mladost bila bolja posle boljeg izvođenja penala.

Utakmica TSC – Mladost igra se sutra od 16.00 na stadionu u Lučanima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve