Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.11.2019.

17:35

Minimalac Zvezde za plasman u četvrtfinale Kupa

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pobedom nad Mačvom 1:0.

Izvor: PT

Autor: PT

Minimalac Zvezde za plasman u četvrtfinale Kupa
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Izabranici Vladana Milojevića slavili su minimalnim rezultatom, a jedini pogodak postigao je Ričmond Boaći, koji se iskupio za promašeni penal.

Napadač crveno-belih promašio je jedaneasterac u 59, međutim samo pet minuta kasnije dobro je reagovao u kaznenom prostoru i time je doneo pobedu šampionu Srbije.

Zvezda je odigrala solidnu utakmicu, može se reći rutinsku. Kontrolisala je igru od početka, Mačva je imala polušanse, ali je Popović bio siguran i mreža je ostala netaknuta.

Šampion Srbije stvarao je šanse u prvom poluvremenu, ali je Puletić bio odličan i svaki napad Zvezde je osujetio. Nisu to bile stopostotne šanse, ali je Zvezda konstantno bila na polovini protivnika.

Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 0:0.

Zvezda je nešto bolje otvorila drugi period igre, međutim Mačva je i dalje stajala odlično i veoma organizovano se branila. Imali su gosti svoje šanse, ali nisu imali sreće u par navrata.

Boaći je u 59. minutu promašio jedaneasterac, ali se ubrzo iskupio. U 65. je snažno šutirao i, ispostaviće se, postavio konačan rezultat. Do kraja se rezultati nisu menjali i Zvezda prolazi u četvrtfinale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

10 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d