Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.11.2019.

18:40

Maksimović: Sreća nam je okrenula leđa, ali bolje sad nego u baražu

Reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović uveren je da su "orlovi" mogli da pobede Ukrajinu u susretu kvalifikacija za EURO 2020.

Izvor: A.K.

Autor: A.K.

Maksimović: Sreća nam je okrenula leđa, ali bolje sad nego u baražu
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Srbija je imala prednost, ali je na kraju ispustila u poslednji čas pa je meč na stadionu "Rajko Mitić" završene nerešenim rezultatom, 2:2.

"Šteta je što smo primili taj drugi gol iz šuta koji je prošao između pet nogu! Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Iz dva i po šuta smo primili dva gola. Možda raduje činjenica da se vidi poboljšanje u igri i da smo spremni za baraž", izjavio je Maksimović po završetku susreta.

On smatra da se ne radi o samopouzdanju, već pre da je faktor sportske sreće okrenuo leđa izabranicima selektora Ljubiše Tumbakovića.

"Nekad nam nedostaje i taj faktor sportske sreće. Danas nam je okrenula leđa, ali bolje sada nego u baražu. Desi se tako, kad lopta hoće da uđe u mrežu...Pokazali smo pomak u odnosu na meč od pre tri dana, idemo u pravom smeru", uveren je igrač Hetafea.

U martu u baražu Lige nacija Srbija igra sa Norveškom.

"Radi se o izuzetno kvalitetnoj reprezentaciji. Igrali su protiv Španaca, imali su svoje šanse, biće teško na njihovom terenu. Polako prihvatamo sve što selektor traži od nas. Igramo na njihovom terenu, znamo njihove vrline i mane, trudićemo se da to iskoristimo", zaključio je Maksimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve