Nova vest
Fudbal

Petak, 15.11.2019.

10:20

"Realno, favoriti smo i tako ćemo da se ponašamo"

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igra u Nišu protiv Estonije utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izvor: SV

Autor: SV

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Izabranici selektora Ilije Stolice su u situaciji da moraju da pobede sve utakmice do kraja da bi ostali u prilici da se nadaju plasmanu na završno takmičenje.


"Realno, favoriti smo i tako ćemo da se ponašamo
", rekao je Stolica.

On je istakao da je Estonija tipičan predstavnik nekadašnje sovjetske škole fudbala.

"Vidim da su moji igrači motivisani da pobedom započnemo ovo okupljanje. O narednom protivniku (Rusija) ćemo pričati kad prođe utakmica sa Estonijom", istakao je Stolica.

Selekcija igrača mlađih od 21 godine je loše otvorila kvalifikacije, izgubila je od Rusije i odigrala nerešeno sa Letonijom, pobeda nad Bugarskom im je dala vetar u leđa, ali je usledio poraz od Poljske.

Posle četiri odigrana meča Srbija se nalazi na četvrtoj poziciji od šest ekipa u grupi, sa četiri boda, iza Bugarske koja ima pet, Rusije sa osam i Poljske sa deset poena.

Mlada reprezentacija Srbije je u takvoj situaciji da do kraja kvalifikacija za EP mora da pobeđuje, prvo danas (19.00) u Nišu protiv slabašne Estonije. Kvota da će Orlići slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,52.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel mladih selekcija Srbije i Estonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve