Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.11.2019.

18:27

"Bio sam spreman da ubijem Suaresa"

Fudbaler Liverpula Džordan Henderson otkrio je neslaganje u odnosu sa bivšim saigračem, Luisom Suaresom.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Jamie Squire/Getty Images

Trenutno kapiten Liverpula je 2011. došao na Enfild iz Sanderlenda za oko 25 miliona evra i nije se najbrže uklopio u tim.

Najviše problema imao je sa Luisom Suaresom, rasnim golgeterom koji je tada već šest meseci bio u klubu.

"Maksimalno sam se trudio. Kada ste fudbaler postoje kritike i ljudi stalno sumnjaju u vas. Tada sam bio mlad igrač i Luis (Suares) je radio par stvari koje mi se nisu svidele", počeo je priču Henderson u podkastu "The Greatest Game" i nastavio:

"Time mi je poručivao da nisam dovoljno dobar da budem u istom timu na treningu sa njim. On se konstantno čudio kao da se pitao 'šta koji ku**c, šta on radi', kao da ne bi trebalo da sam tu".

Odnos između Urugvajca i Engleza nije brzo bio popravljen, ali je na kraju prerastao u prijateljstvo.

"To me je izuzetno povredilo. Uradio je to tri puta i ja sam eksplodirao. Bio sam spreman da ga ubijem. Od tog trenutka imam dobar odnos sa Luisom. Na sledećem meču sam mu namestio gol i on je od tada bio izuzetno dobar prema meni. Postali smo veoma bliski i on je jedan od igrača od kojih sam mnogo naučio", zaključio je Henderson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve